De geschiedenis van Navision

Als professioneel bedrijf heeft u vast wel gehoord van Microsoft Dynamics NAV, maar heeft u zich wel eens afgevraagd waar de letters NAV voor staan? Dat dit pakket een ERP pakket is voor een onderneming tot 200 werknemers dat heeft u vast wel ergens gehoord. En u weet ook vast wel waar ERP voor staat. Namelijk Enterprise Resource Planning. Dit type ERP systemen zijn eigenlijk altijd modulair, wat betekent dat u uw pakket precies kan laten aanpassen naar uw wensen. Zo kan u er voor kiezen om een module aan te schaffen die u een alarm stuurt zodra uw voorraad van een van de materialen onder een bepaald niveau komt. Zodat u meer materiaal kan bestellen, voordat het op is.

De NAV staat voor Navision

Wat is NavisionDe NAV in Microsoft Dynamics NAV staat zeer waarschijnlijk voor Navision. Om dit uit te leggen moeten we terug naar 2002. Toen nam de toenmalige divisie van Microsoft, Microsoft Business Solutions het Deense bedrijf Navision over. Tot die tijd maakte Navision zelfstandig een ERP programma dat metname binnen Scandinavië verkocht werd. Andere landen waar veel mensen gebruik maakten van de systemen van Navision zijn Duitsland en Groot-Brittannië. Zo was Navision eind jaren 90 een grote speler in de Europese markt.

Navision bestelt u eenvoudig bij ABC E Business

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt ERP systeem voor uw bedrijf. Neem dan volledig vrijblijvend contact op met ABC E Business. Wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen. Zo kunnen wij een ERP software pakket op maat voor uw onderneming aanbieden. En dan kan u met uw Navision pakket snel aan het werk, en er de voordelen van gaan merken. Tevens biedt ABC E Business u oplossingen aan in de cloud. Laat u informeren over de voordelen van het werken in de cloud!

Andere leuke artikelen...