Narrowcasting schermen mogelijkheden

Narrowcasting schermen zijn de marketingplatforms van de toekomst! Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van narrowcasting schermen om bedrijven te profileren. Deze screens bieden dan ook vele mogelijkheden om heel gerichte informatie aan te bieden aan verschillende doelgroepen.

Narrowcasting is het plaatselijk uitzenden van informatie op een audiovisuele displays, die gebruik maken van een beperkt netwerk. Het staat tegenover broadcasting, dat voor een breed publiek toegankelijk is en waarbij het netwerk een groot bereik heeft.

Voordelen van narrowcasting

Met narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, kan gefocust worden op een bepaald publiek. Het doel van je narrowcasting kan dus ook veel preciezer gesteld worden dan bij broadcasting. Je kunt bijvoorbeeld peilen waar het publiek op jouw locatie belangstelling voor heeft, en daarop inspelen. Je kunt dan de voordelen van jouw product adverteren, waar het aansluit op die belangstelling. Of het nu gaat om een winkel, en het materiaal dat je verkoopt, of een zorginstelling die meerdere diensten biedt.

Meerdere locaties met ieder hun eigen publiek

Heeft je bedrijf meerdere locaties, dan kun je met gebruik van narrowcasting de uitzending op deze locaties aanpassen. Zodat bijvoorbeeld een zorginstelling in een verpleeghuis informatie uit kan zenden over ochtendgymnastiek en een filmmiddag, en voor de particuliere thuiszorg informatie over de diensten die aangeboden worden.

Narrowcasting software

Met schermen die beschikken over goede narrowcasting software kan die locale afstemming heel goed geregeld worden, terwijl de bediening op een centrale plaats gedaan kan worden.

narrowcasting systemenEr kunnen afspeellijsten ingesteld worden voor verschillende locaties, die zo nodig 24/7 afgespeeld worden. Ook kunnen ze aangepast worden als het publiek verandert. Is het bijvoorbeeld bekend dat er ’s morgens veel kinderen aanwezig zijn op een bepaalde locatie, dan kan er een afspeellijst worden samengesteld die ’s morgens uitgezonden wordt, terwijl er ’s avonds een geheel andere uitzending is. In schoolvakanties kan die ochtendlijst dan vaker uitgezonden worden.

Narrowcasting scherm bestellen

Andere leuke artikelen...