Pakket versturen in de regio Twente

Een pakket in de regio Twente kun je op de reguliere manier versturen, maar ook veel sneller, als je gebruik maakt van een koeriersdienst. Er zijn verschillende tarieven mogelijk, aangepast aan de tijd waarbinnen een pakket bezorgd wordt. Het spreekt vanzelf dat de bezorging goedkoper wordt naarmate de bezorgtijd iets langer duurt. En binnen de regio kunnen extra scherpe tarieven gehanteerd worden. Een koeriersbedrijf dat bijvoorbeeld in Enschede gevestigd is, kan genoeg koerierspost verzamelen voor een plaats als Almelo om een daarvoor een lager tarief te rekenen.

Post voor buiten de regio

Maar vanzelfsprekend kan je post ook buiten de regio bezorgd worden. Het zal regelmatig voorkomen dat je je bedrijfspost naar de Randstad wilt laten bezorgen, of een pakket uit de randstad op wilt laten halen. Of wilt laten afleveren op een andere plek aan de andere kant van ons land. Waar Twente in het oosten van ons land ligt, zal de post uit Twente logischerwijs een aardige afstand moeten overbruggen. Met een goede koeriersdienst kunnen pakketten en brieven dan toch op tijd bezorgd worden.

Fullfillment

Naast postbezorging, expresspost, same day delivery of postbezorging voor speciale, lage tarieven, biedt een koeriersdienst vaak ook fulfillment aan. Dat wil zeggen dat je voorraad, briefpapier bij de koeriersdienst opgeslagen worden en de verdere afhandeling ook aan het koeriersbedrijf overgelaten kan worden. Voor een speciale mailingsactie hoef je dan nog alleen maar bestanden en adresgegevens door te geven, de koeriersdienst doet de rest.

Oplossing op maat

Pakket versturenMaak je gebruik van een koeriersdienst, informeer dan eens naar geboden oplossingen op maat. Het kan zijn dat je regelmatig pakketten hebt die op een speciale manier behandeld of afgeleverd moeten worden. Ook kan het zijn dat je graag een geheelpakket af wilt sluiten, tegen gunstige voorwaarden, uiteraard. Vergeet niet naar mogelijkheden op dat gebied te informeren!

Pakket versturen via MSG

Andere leuke artikelen...