Proefschrift drukken

Na jaren van studeren en promoveren bent u eindelijk klaar. De laatste stappen die u nu nog moet zetten is uw proefschrift drukken en verdedigen. Nu zoekt u naar een partner die voor u betaalbaar uw proefschrift kan drukken. Natuurlijk heeft u een kleine oplage in gedachte en een grote drukkerij zal dan waarschijnlijk ook veel te duur zijn. Echter om nu bij een printshop uw proefschrift in elkaar te zetten is geen goede afspiegeling van de periode die u afsluit en de titel die u verwacht te krijgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg professionele drukkerijen die uw proefschrift drukken voor een eerlijke scherpe prijs.

Op tijd uw proefschrift drukken

Natuurlijk hebt u uw proefschrift geschreven onder begeleiding van een promotor. Dit is veelal een of meerdere universitaire (hoofd) docenten. Wanneer er sprake is van een promotieonderzoek wat plaats gevonden heeft bij meer dan één universiteit kan het zelfs zijn dat u één of meerdere promotoren heeft bij elk van deze universiteiten. Nadat uw promotor uw proefschrift goed keurt is het belangrijk om snel uw proefschrift te laten drukken, zodat de ceremonie niet langer uitgesteld wordt. Dan hoeft u slechts uw proefschrift en eventuele stellingen te verdedigen en u zal uw doctoraalstitel mogen voeren.

Ipskamp Printing kan uw proefschrift drukken, zelfs met spoed

De meeste promovendi zijn werknemers van een Universiteit. Dit is een tijdelijk werkverband en mocht u uw proefschrift niet af hebben in de gestelde tijd, dan eindigt dit contract. Dit betekent niet dat u niet meer kan promoveren, echter dat u geen inkomen meer hebt terwijl u uw proefschrift af maakt. Spoed kan dus een rol spelen om uw proefschrift drukken snel af te laten ronden. Ipskamp Printing biedt een spoed service voor het drukken van een proefschrift. Dan weet u zeker dat uw proefschrift drukken snel afgerond is, en dan kan u aan het werk met de andere zaken die er komen kijken bij een promotieplechtigheid.

Andere leuke artikelen...