Virtuele tour app

Virtual Reality, oftewel VR, is een sterk groeiende business. Het begon ooit met computeranimaties die werden afgedrukt in papieren brochures. De technologie heeft ondertussen niet stilgestaan. Technieken zijn doorontwikkeld en met de jaren steeds toegankelijker geworden. Nu kunnen mensen via hun smartphone eenvoudig een virtuele tour app gebruiken om een indrukwekkende virtuele omgeving te ervaren. Smart2vr biedt een platform dat iedereen in staat stelt om zonder technische kennis zijn of haar eigen VR app te creëren en beheren. Ervaar de voordelen van een virtuele tour app van Smart2VR. Potentiële klanten over de streep te trekken wordt een eitje. Als reisbureau kunt u bijvoorbeeld 360 graden foto’s en video’s inzetten om een voorproefje te geven van de geweldige vakantiebestemmingen die u in de aanbieding heeft. Als architect laat u opdrachtgevers beleven hoe uw ontwerp er in het echt uit gaat zien. Personaliseer de app met uw eigen huisstijl. Kies uw favoriete kleuren en voeg een logo en contactinformatie toe. De virtuele tour app opent een wereld van mogelijkheden om nieuwe klanten te verwerven. De functionaliteiten worden iedere dag verder verbeterd.

Virtuele tour op een gear vrUw VR content delen met familie en vrienden? Onze virtuele tour app is beschikbaar voor apparaten die draaien op Android en apparaten die draaien op iOS. Met een internetverbinding kan de door u gepubliceerde inhoud gemakkelijk overal worden gewijzigd of bijgewerkt. Een soepele omgang met een smartphone is de enige vaardigheid die vereist is om de virtuele tour app voor de gewenste doeleinden toe te kunnen passen.

Toepassing in ieder branche

De virtuele tour app is een betaalbare oplossing voor ondernemers van divers pluimage. Het maakt dus niet veel uit in welke branche u actief bent. Onze verschillende VR labels bieden mogelijkheden op het gebied van sport, auto, vakantie en ontspanning. Maak een account aan bij Smart2vr en start met de ontwikkeling van uw virtuele tour app.

Andere leuke artikelen...