Webdesign Enschede

Het internet heeft over de afgelopen 30 jaar een onlosmakelijke plek gevonden in ons leven. Waar dit begon in 1989 waarbij het eigenlijk alleen mogelijk was om tekst te laten zien in een browser, zijn webpagina’s tegenwoordig echte kunstwerken. Waar tekst, plaatsjes en bewegend beeld soepel in elkaar overlopen. Natuurlijk zorgt dit ook voor een stuk complexiteit dat het voor een leek praktisch onmogelijk is om een echt mooie website te maken. Om die reden zijn er veel webdesign bedrijven ontstaan. Zo is Creative ICT uw partner voor webdesign Enschede.

De geschiedenis van webdesign Enschede

Webdesign bij CreativeICTDe eerste browser die toegang tot het internet mogelijk maakte was de WorldWideWeb. Deze browser had veel minder features dan die wij nu gewend zijn, zoals was er nog geen mogelijkheid om plaatjes te laten zien in tekst. Dit werd gedaan door middel van pop-ups. Over de jaren 90 hebben Netscape en Microsoft de browsermarkt in handen en werd er steeds meer mogelijk voor de vormgeving van websites. Zo heeft Microsoft CSS ontwikkeld. Om u te ondersteunen kan u een beroep doen op bedrijven die gericht zijn op webdesign in Enschede.

CreativeICT uw webdesign uit Enschede expert

Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor webdesign in Enschede, neem dan contact op met Creative ICT. Wij hebben al jaren ervaring in de webdesign Enschede en weten wat uw bedrijf zoekt. Er zitten grote verschillen voor een website die Business to Business ingericht moet worden of een website die gericht is op klant contact. Mocht u informatie willen over webdesign Enschede, dan leggen wij de verschillende mogelijkheden graag uit. Naast dat wij de webdesign uit Enschede expert zijn, kan u ook bij ons terecht voor zaken als hosting, het opzetten van een Magento webshop of internet marketing. Alle websites die wij opleveren zijn volledig responsive, wat betekent dat ze goed werken op een computer, telefoon of tablet!

Andere leuke artikelen...